lk

Personligen tycker jag...

Publicerad 2007-11-25 07:58:56 i Allmänt,

att en stilla morgonstund...ensam, filandes på en blacksnake på lilla toan, är en bra start på en söndag. Kollade på Braveheart igår och insåg att jag var yngre och blondare när jag såg den första gången. Visst, lite hårresningar emellanåt, men jag tappade konceptet när jag började fnissa år kiltkillarnas hysteriska rusningar. Men shit, Skottland verkar vara ett fint ställe att hänga vid. Finns med på reselistan. Vore fett att får med sig hoodet på en laxfisketripp. (Läs: ölwiskyeldatripp)
Lördagens första hårresning inträffade vid lunchtid. I bokhandeln luktade jag mig fram till en tung (16kg) o stor bok med bilder från Afrika. Bilder tagna av en Michael Poliza (Googlade upp´an och det verkar som att vi har med en kraut att göra...nåja). Blädrandet, tittandet och funderandet startade ett storkok av känslor inom mig. Hårresning och näst intill en liten tår. Faan, vad jag längtar att komma tillbaka till Afrika. Det är bara en fråga om när, för tillbaka ska jag. Svårt att beskriva känslan,  men den kontinenten har sått ett gift i mig!

Bakbord. För att föra vidare arvet från min kära far S-I Norberg inledde jag igår en snickerisession med målet att göra ett bakbord. Köpte 6.5 mm playwood i björk, samt lite list. Hann med att såga, putsa och borr-lim-spika dit bakstycket. Idag når jag mållinjen om jag inte får för mig något annat.

Ok, dags att gå tillbaka till sovrummet och se vad frugan har för sig.

Snart revelj. Utan trumpet....eller jag kanske skall ta fram Trumpeten?

Ha en fin söndag!

Morgon

Publicerad 2007-11-19 05:58:27 i Allmänt,

Det här känns kvalitativt!

- Tidig och lugn morgon. Storstaden sover
- Två knäckebröd med ost, skinka och gurka
- Bredbandet är snabbt
- Gröten slemmig...
- Och en hel rad med olästa bloggar att hugga in på!!

Sweet!

Livskvalitet i Tallin

Publicerad 2007-11-18 19:55:50 i Allmänt,

Exakt 18 minuter innan jag bör vara på plats i söndagssoffan för att följa med i en inhemsk film från start. Helgen håller på att ta slut. I fredags åkte vi till Limba?i och åt oss mätta på svärmors underbara kotletter och karbonader. Fantastiskt mätt kan man bli....!
Lördagen och delar av söndagen tillbringade vi så i Tallin. De Fyras Gäng, d.v.s. L, Elmars, Vaira och jag. Målet var att se Operafantomen samt äta en bit go mat. Och så blev det! Lite minus på matfronten....Arizona...nånting, ett grillhak i gamla stan i Tallin håller inte rikigt måttet....nja, Cuba Libres kunder de blanda. I alla fall good enough för att tillfredställa våra vänner som provade denna ädla dryck för första gången!
Efter musik, mat, vandring och varmt vin landade vi bredvid minibaren på rum 518 i Hotel Susi. Elmar gick på finten att allt var gratis och blandade friskt! Nötter, Cola, rom, öl...u name it. Glada miner.
Sammanfattningsvis: magkänslan ger Tallinvistelsen en fyra. Det skall göras om.

Okej, nio minuter kvar. Förbannat sötsugen. Bör åtgärdas. Imorgon en ensam dag på kontoret. Lettland fyller 89 idag, så imorgon är det ledig dag i Lettland AB. Tid för återkoppling....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela