lk

Tillbaka

Publicerad 2008-12-30 23:13:06 i Veckans Citat,

Hej på er trogna läsare. Nu är familjen Norberg tillbaka i Riga efter tio dagar i Hossmo. Detta året firade vi jul hemma hos mor o far, numera farmor och farfar. Det var ett kärt återseende. Mamma, pappa och Sven fick tid att umgås och jag och Liene fick tid att vila ut lite. Här kommer en bild på Sven o kompani...



Kanske inte den bästa julbilden. En tolkning kan vara att Sven kom och rörde om i farföräldrarnas stilla hem. Det blir lite mer liv i luckan att vara se stycken, än 2....gamlingar ;)

Vad minns jag? Det var såklart skönt att bara vara "hemma" och få vara tillsammans. Kommer inte glömma återträffen med dels delar av scoutgänget, samt med Hoodet.

Imorgon bär det av till Limbaži för att fira nyår tillsammans med svärföräldrarna. Liene var på hugget och köpte en liten kagge öl som försenad fredagspresent till svärfar. Kan bli en intressant nyårskväll. Själv har jag lagt vantarna på fyrverkerier och cigarr. Ska bli kul!

Dags att krama om frun och sova. Slänger med ett par bilder till på Sven. 

G´nite.

        

Mörka fält

Publicerad 2008-12-04 14:08:44 i Veckans Citat,


Så här mörk under ögonen kan man bli efter störd nattsömn de senaste femtioelva
nätterna. Denna bilden får mig att le :) Vad gör han? Kollar in att övervakningskameran funkar?
Ögonvitan gör att han ser lite galen ut :) Racoon kommer bli månadens djur på min innedjurlista.

Grymt effektiv på jobbet just nu. Har knappt tid att fisa, dricka kaffe och smyag in på diverse hemsidor. Eller?

Fotograferade familjen i tisdags hos en bra kille. Skall bli intressant att se resultatet om en vecka eller så....Sven var iofs lite seg. På onsdagsmorgonen hade han feber. Är ok nu. Med två extra racooniga föräldrar som resultat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela