lk

45 grader

Publicerad 2008-08-17 10:30:19 i Veckans Citat,

Hej! Nu är vi i Hossmo. Kom hit igår efter en finfin resa med en liten färja som tog oss från Litauen till Sverige. Igår blev det kärt möte mellan faster Erika och Sven. Idag väntar barndop. Klockan 18 i Hossmo kyrka. Sen en liten tårta efter det. Vi hade lite planer på att åka in till Kalmar för att titta på Götheborg, men det brinner nog inne. Det regnar ju så förbannat mycket. Blåser och regnet faller i 45 grader från nordväst. Kukväder.

Nu: frukost.

Semestertimman

Publicerad 2008-08-14 22:42:06 i Veckans Citat,

är kommen! Sitter uppe och nattsuddar. För att snabbare komma in i semesterstämning. Två öl, grillkött från snabbhaket, osså lite glass för fem minuter sen. Grisar på rätt bra :) Känns helt rätt efter den fenomenala avsutningen på denna arbetsveckan. Fy för in i hvt vad det åktes idag! Nåja, det blir väl ett par eftersläntare som man får valla in i fållan imorgon. Just det, imorgon bär det av till Klaipeda för att borda en liten färja som skall ta oss till Karlshamn. På lördag eftermiddag räknar vi med att sakta in Hondan vid Hossmokurvan. Nice. Sen väntar lite dop, lite vila, lite bygg på torpet mm.
Trötta ögon nu. Visst fn, jag lova att ladda ner en ny karta till svärfarsans TomTom....får se vart den leder oss.
Later.

Hossmo

Publicerad 2008-08-12 05:50:35 i Veckans Citat,

Om fyra dagar åker vi till Hossmo.
Där skall jag:
Fiska
Sova
Spika
Köra MC
Leka
Kubba
Krocka
Pucka
Dricka kaffe
Läsa barran
O njuta.
This, my friends, is going to be so fkn lovely!

//H

Vänstersväng

Publicerad 2008-08-09 06:10:31 i Veckans Citat,

Upp tidigt för att vara lördag. Jobbtempot sitter i. Inte helt lätt att sova länge nu för tiden. Kanske kan lura till mig en halvtimme under dagen.

OS-invigning igår. Stort. Det coolaste var nog när den siste fackelbäraren "sprang" runt läktaren med en fet projektion i hasorna. Orkar inte beskriva, men ni som såg det fattar. Kanske.

En livs levande idiot höll på att köra över hela familjen Norberg igår kväll. Vi var halvvägs över ett övergångsställe (grön gubbe...) när en lite ful o gul folka kom in från vänster, d.v.s. i motsatt riktning och missade smalbenen med 43 cm. Var (som alltid) riktigt nära att sparka till aset, men jag lyckades tyvärr kontrolera den reaktionen. Folkan parkerade tre meter från korsningen på en illegal plats. Liene och jag blev helt paff. Och vad gömde sig inne i bilen? Jo, två rövhål iform av 20 nånting år gamla brudar. Vi stannade, glodde surt och när chaffisen kom ut ur bilen drog jag upp min Magnum 44 och blåste skallen av henne. Eller...det skulle kännts helt rätt. Gick fram till henne och ställde en rak fråga om det är vänstertrafik i den här stan. Hon fattade inte. Rysska. Liene gav henne en harrang, sen vände vi dem ryggen o gick. Jävlar vad arga vi var efteråt. Adrenalin. Jag hade Sven i bärselen på magen. Hur coolt hade det varit om hon klippt mina ben och kanske Sven till på köpet? Är det någon som har en 44:a till salu?

79

Publicerad 2008-08-08 05:32:09 i Veckans Citat,

Ställde mig på vågen efter att Nummer 2 landat och nattfjärtarna seglat iväg. 79 fina kilo! För första gången på fyra år klättrar jag ner från 80+ strecket. Varför? Jag äter om en häst, dricker öl som en viking och snaskar som en fjortis.
The answer is: Barnvagnspowerfuckingwalk! =)


En bild från semestern.

Multisport

Publicerad 2008-08-06 05:42:09 i Veckans Citat,

Vardagen börjar så sakta ta form så här några veckor efter semestern. Skönt. Har varit på kurs i kvalitetsledning de senaste fem arbetsdagarna. Intressant, lite väl mycket teori på kort tid, men på det stora hela fick jag med mig det jag letade efter innan kursen. Lite mer överblick över strukturer, system och standarder, same en del detaljkunskap som är bra att ha med sig. Idag är det dags att åka till Fabriken och peka med hela handen igen :)

Multisport. I lördags var jag med i Osaji Trophy, en liten fin multisporttävling som arrangeras av att glatt gäng äventyrare och annat löst folk. Vi kom femma av trettiotre nånting lag. Inte så illa. Det blev en hel del badande och vadande i små bäckar samt en och annan förbannelse över finsandiga skogsvägar som sög tag i cykeldäcken....samtidigt som femhundra mördarflugor (de som bits) antastade knäväcken. För att inte tal om löpning/rask marsch genom hav av brännässlor. Nästa år blir det långbrallor.

Nu lite jobb. Sen en sväng till banken innan jag drar ut till Fabriken. Tror bestämt Sven har bajsat.


Nä, det är inte en bäver i vattnet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela