lk

Våfflor

Publicerad 2009-03-29 21:38:10 i Veckans Citat,

Till sist fick vi till det, även om det satt långt inne. Här ett bildbevis på att vi gjorde något i köket. Våfflor kanske?


Sven hade fullt upp med att ställa in damsugaren samt kolla igenom andra kökslådan från toppen. Inte första gången han ger sig på den uppgiften.

Här en skön bild från förra helgen när Elsa var på besök. Första gången som Sven och Elsa möttes. Till en början var det lite trevande. På slutet tog Sven mod till sig och drog Elsa i underläppen.



Vi hade släkt i hela lägenheten i två timmar eller mer igår....vi var på restaurang....där de oxå körde med släkt...precis när vi gick hem!...för Sven pallade inte mer. Miljöboven ;))

Nu: söndagstv.

Vakna

Publicerad 2009-03-22 21:48:57 i Veckans Citat,

Såg här såg det imorse. Hade problem med nedladdningen. Men nu är det tamefasen dags att sova. En lång arbetsvecka väntar. Drar till Polen imorgon. Kommer hem på lördag.

                      

Helgen har varit bra. Mycket hemmafix. Känns skönt att få lite gjort på den fronten. Nästa gång blir det Svens lya som skall få sig en omgång. Dags att ta bort alla intressanta och farliga saker som Sven glatt ger sig på...tills de biter tillbaka. Idag åt han en liten bit gipsskiva. Verkar funka. Kanske ett tips för dåliga tider... :)))

Väntan

Publicerad 2009-03-22 07:16:52 i Veckans Citat,

Det var länge sedan jag vaknade utav mig själv och inte utav Svens stånkande. Kanske för att han sover i ett eget litet rum numera. Lyxliraren. Skall smygfotta honom... :))
Planen är att starta denna fina söndagsmorgon med en promenad genom ett lungt Riga. Kanske gå till andra sidan floden för att få uppleva lite vyer. Det suger att vara betongbarn. Snart får det vara slut på det. Tillbaka till landet.

Det var då själva faan vad lång tid det skall ta att ladda upp en bild idag. Nu går vi ut. Later.

PS. Såg ni Robinsson igår? Gött o uppleva lite gamla minnen. Pakter och intriger. Lördagskvällen är räddad denna våren...... ;))) DS

Städning

Publicerad 2009-03-21 16:01:25 i Allmänt,

Har städat idag. Hela dagen. Vi gjorde ett fantastiskt val och köpte lite vita möbler i höstas. Helt perfekt då man ser precis var folk spiller, kladdar och sölar ner. Är gansks nöjd med Home Improvements Dagen. Mycket som inte syns för den som kommer på besök, men jag vet ju att nu är t.ex. sladden till ena bakhögtalaren fastspikad uppe på listen. Praktiskt när damsugaren drar förbi. Tur att jag kan gå igång på sånt...eller? Tja, tycker vi har en ganska skön relation till damm och annat trams i denna familjen. Jag tror Sven är den som äter mest dammråttor :))))
Vädret har finats till. Utgång kanske...

Fläckfritt?

Tror inte det...

Sven hjälper till att packa ihop tingeltangel.



Fantastiskt

Publicerad 2009-03-20 22:16:47 i Veckans Citat,

Äntligen sitter jag ner med en kall Bauska, några inlagda gurkor samt lite salami. Dags att njuta och blogga! Vad har hänt sen sist? Jo, för ett par veckor sedan var vi på en skön semester på franska rivieran. Sammanfattas med följande bilder:

19 grader o blå himmel utanför flygplatsen i Nice. D va gott o känna värme. Försommarvärme.


Beskurna träd.


Konst. Det rör sig en hel del konstsjälar här.


Små pittoreska hus. Och mimosan blommade. Mycket gult.


Och så åt vi baguetter till förbannelse.


Baguettebärerska.


Kreativ förvaring.


Vandring längs med bäck. Gött som faan. Fick känna på lite klippor, men närmare klippklättring kom jag inte den här gången...

Karneval i Nice. Stora figurer.

     
My man. Sven. Svempa. Svennis. Hans första riktiga resa.


Och till sist den beställda bilden. Tagen i St Tropez.

Trött. Dags o sova. Skriver med i helgen. Det finns mer att berätta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela