lk

Ett jäkla röjj

Publicerad 2009-02-26 20:42:07 i Veckans Citat,

Pjuuuuuh. Min son bajjar lite väl ofta och slirigt just nu. Om 14 timmar skall han sitta på ett plan till Frankrike....3 timmar ner till Nice. Hoppas han håller brallan intakt då. Stackare.


Dagsfärsk Sven med magproblem. Vad har du gjort pöjk?

Liene är lite seg hon med. Jag kämpar på. Dags att packa, men jag skulle helst av allt vilja gå till sängen o däcka. Sven somnade för en halvtimme sedan. Hoppas han sover skönt. Länge!

Skall bli underbart att vara med familjen i en hel vecka. Eller mer en en vecka. Och 24/7. Vi ska äta fisk, vandra, sova, vila , läsa, hyra bil, kanske klättra lite, dricka vin och ha det skönt. Och bli helt friska från magvirus, eller vad det nu är som spökar.

Dags att packa lite.

Helgen som var

Publicerad 2009-02-23 09:26:07 i Veckans Citat,

Har haft en fin helg med min fina lilla familj. I lördags missade vi en bio p.g.a. svärfarsans problem med bilen (de kom hit för sent för att passa Sven), men Liene och jag stack ut och shoppade lite istället, gick på cafe och avslutade med en mysig lunch på ett mysigt ställe. På kvällen var jag och Sven ute och rastade ryggsäcken igen. Det blev en tur över Daugava, se nedan!


Frihetsmonumentet. Är det en PET flaska hon håller i?


Solen höll precis på att gå ner bredvid SAS Radisson...över Daugava.


Till vänster: Swedbank. I mitten: en jättebalalajka.


Och på en liten avstickare till den stora floden hade några fixat en hockeyring. Med stockar som mål. Nice. Nostalgi.


Har varit uppe o jobbat sen 06. Snart dags att flyga till Polen. På fredag bär det av till Nice. En vecka nere på Rivieran väntar. :)

Fredagsöl i vinterskrud

Publicerad 2009-02-20 16:29:30 i Veckans Citat,

Klockan är 17:25. Sista jobbmailet för dagen avklarat. Sven klänger sött på båda benen och är numera nöjd efter att ha svalt 250g keso med yoghurt o banan. Monster... ;))

Riga är klätt i vitt och det är minus fem. Endast tomten saknas. Och en fredagsöl. Men den kommer....med min kära fru som är ute och slappnar av från vardagen.

Ha en fin helg!

//Henke o Svennis

    

Från Polen

Publicerad 2009-02-10 21:56:51 i Veckans Citat,

Sitter i lägenheten i Polen och pillar på datorn. Har precis njutit av en god middag efter 1.5 timme innebandy. Skönt som fasen att få springa av sig efter jobbat.
Mycket händer denna vecka. Storbesök från en leverantör, fredagen den trettonde, Alla Hjärtans Dag och Svens 9 månadersdag på lördag...;))) Sweet. Mycket att se fram emot. Stannar dock i Polen till på lördag, så det blir en kort med mysig helg. Om jag får bestämma.
Så till kvällens fråga: vad bör en ganska nygift 31.5 åring hitta på tills på lördag....AH-dagen??

Sover

Publicerad 2009-02-08 14:43:26 i Veckans Citat,

Söndagseftermiddag och mina små älsklingar sover. Jag kokar soppa och lusläser ett avtal. Så kul kan man ha det!
Skönr med helg. Idag är det grått i Riga och vad passar inte bättre då än att var inne och mysa?

Igår var Liene och jag på bio (tack mormor o morfar och lille Richard för att ni underhöll Sven). Vi såg Benjamin Button och grät en skvätt båda två. Fin film med lite sorgligt slut. Att rekommendera. Den får fyra av fem.

Soppmek.

Fylla

Publicerad 2009-02-08 06:40:59 i Veckans Citat,

Hhhuaaaahh..gäspar i en av fotöljerna. Har suttit och läst dn.se om bl.a. Lilly Allen och hennes bravader. Kilade in på Rydströms blogg för att konstatera att FF är på väg hem från träningsläger. Och så en vänn som tydligen var på fest igår. Undrar om han körde bussen hem?
Här råder lungnet. Skall nog gå o knyta mig igen. Passa på medans lillfjärten sover. Happy Sunday!

Ta det lungt

Publicerad 2009-02-07 06:44:30 i Veckans Citat,

Shit, lite mer än sex dagar sedan jag lade in något nytt på bloggen. Varför? Har varit galet upptagen med Kowalskis och så har jag ingen uppkoppling mot it där jag sitter. Förbannade it-system. Väntar på en ny dator för att kunna få access.

Annars? Liene tar det lungt just nu. Det är ganska tidig morgon och Sven o jag yrar i TV rummet. Vi har börjar fasa in en barnvakt iform av Laura. Verkar funka jättebra. För ett par veckor sedan, när Laura var här, fick Liene chansen att sitta i sängen, läsa en tidning och vila. Inte var dag som det händer med tanke på hur mycket uppmärksamhet S kräver.

Undrar vad man skall hitta på idag? Sven är lite snorig så det blir inga stora strapatser med honom. Vi kan ju alltid dammsuga :P


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela