lk

Dagens höjdare

Publicerad 2009-05-29 22:26:30 i Veckans Citat,

var att gå ut från frisörsalongen med 3.5 hekto mindre hår. Sommarn kommer. Håret går.

Sov gott! Imorgon blir det troligtvis en liten roadtrip.

Dagens fundering gick kirng ämnet EU parlamentsval samt val av borgmästare i Riga. Jag fick tydligen rösta här i Lettland...eller Sverige...så nu sitter jag som ett fett frågetecken och försöker få min kära fru att förklara vilka som är idioter, fegisar, eller kanske rentav kompetenta!

Tandborsten väntar.

Dansa

Publicerad 2009-05-28 05:44:16 i Veckans Citat,

Kan inte låta bli att kittla er lite under naveln med denna tuben.
Vänta åtminstone till 1.03 in i klippet. Ungefär den stilen kör jag denna morgon.

Barca

Publicerad 2009-05-28 05:23:16 i Livskvalitet?,

Det var en riktigt bra dag igår. På jobbet flyter det på och polackerna är med på banan. Bra flyt på löprundan efter jobbet och så en liten pizza, en öl, sallad på det. Innan Matchen. Mellan Barca och ManUtd. Det är ingen ide att jag försöker säga mer. Tycker att Esken sammanfattar det rikigt bra här:

Sitter och lyssnar på Ben Harper på youtube genom Ipod touch :)) Cool med en liten touch när det trådlösa nätverket är väloljat. På detta lilla hotell ute i skogen en bit från staden funkar det ypperligt. Kommunikationen går på högvarv. Vad skall man tycka om Ipren? Om domen mot P Bay? Jag ligger lågt. Har aldrigt varit en nerladdartyp och kommer nog aldrig bli det. Lite Youtube tycker jag dockk är väldigt nice.

Ny låt.

Resumé

Publicerad 2009-05-27 06:30:39 i Veckans Citat,

Vad har egentligen hänt sen sist?
Resorna till och från Polen har fortsatt. Frugan jäser....vi skall ju som sagt (?) få tillökning i familjen i September. Vi har börjat titta på alternativa boenden. Är lite trött på att bo inne i stan. Fast det är svårt att slita sig från att ha "allt så nära"...vad nu "allt" innebär.
Gustav, min goda vänn från Norr, har varit på besök hos oss i Riga. Det var nice som faan. Paddlade kanot en dag och tog det väldigt lungt resten av tiden. He´s a good guy! Med det avslutar jag resumén för den här gången för att istället gå in på...framtiden!

Sommar! den kommer. Och den förbannade pollenallergin med den ;) Om en vecka fyller jag 32 och frugan 29 ett par veckor efter. Mors dag på söndag (den andra iår för Liene....lucky grl :) Och så semester!!!! Fast jag ha rinte planerat den ännu. Ganska soft o ha det flexibelt. Frihet under ansvar som smartassen säger.

Idag blir en bra dag: piska igång ett litet projekt på jobbet, läsa en manual till ett kantverk och så Barca - Man Utd i Champions League finaljäkeln ikväll!!!!! :))))))) Pizza o öl innan. Och så storbildskär på Pub9 i Szczytno. Nice!!!!

Fast helst av all skulle jag vilja se matcehn tillsammans med Dig. Liene. Kram. Du är bäst.

Ha en fin dag. Folks!


På promenad i skogen utanför den lilla Polska staden. Igår.

Morron

Publicerad 2009-05-26 06:55:10 i Veckans Citat,

Härligt med en liten joggingtur klockan 05:45 bakom hotellet Lesna i Szczytno i Polen.....en bra start på dagen. Ser ut att bli en bra dag.
Jag är tillbaka. Vid god vigör. Återkommer med en liten resumé ikväll. Här en bild på skogen bakom hotellet.

So long.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela