lk

Finns det något bättre?

Publicerad 2008-01-26 15:58:41 i Allmänt,

Finns det något bättre än The Clash o Londin Calling? Idag är de mina världsmästare. Ialla fall när jag traskade runt bland gator och torg för ett par timmar sen.

Denna lördag har hittills varit konstruktiv. Strykning, tvätt, jobba, matlagning och promenad. Just nu väntar jag på att min andra hälft skall pudra näsan. En java på Coffee Nation, hyra Blood Diamond (dags att se den en andra gång) på DVD Baltija, samt skaffa taco tillbehör på Rimi. En lagom efterlunchentur.

Mörkret håller på att lägga sig över Riga. Skönt som fasen att solen börjar komma fram vid åttahugget på morgonen. Våren är snart här! Gäddfiske!

Kicken

Publicerad 2008-01-24 05:35:46 i Allmänt,

Ännu en morgonbloggstund! Sweet!
Någon i familjen har placerat dessa två påsar under handfatet på stora toan
Varje dag står dom där och glor när man släpar sig in på morgontofflorna.
Mysigt.

1:a påsen

2:a påsen

Nog med brunst.

Åt svingo indisk mat igår tillsammans med en go vänn och Boss. Ett par schyssta uppslag funderades fram, bl.a. att besöka ett Fenikss.......Jag lovar att rapportera om upplevelserna när detta hänt.

Nähe. Dags att läsa Dagens.

Natt..assare!

Publicerad 2008-01-23 00:34:35 i Allmänt,

Hej Tassare,
undar om det är någon annan natt tassare som är uppe kl 01:20 och bloggar en onsdagsmorgon? Själv vaknade jag för tio minuter sedan och kan inte sova. Väntar på att magen skall besluta sig...to be or not..
Annars allt lungt. Söndagssmällan la sig fint efter en o en halv varm macka.

Borde ta tag i världsproblemen. Känns tungt. Inte nu.

Eyyh! Melker. Min digitala gamla trotjänarkamera saknar sitt fodral. Om du hittar en lucka i försvarsmuren, skicka på en bredsida ut på vänsterflanken. Ok?

Imorgon väntar troligtvis första squashmatchen med nya chefen. Måste vinna. Vore gött att strutsa runt en vecka... :p

Ska testa sova nu.

Buller

Publicerad 2008-01-20 18:41:33 i Allmänt,

Fy stn (inte station...mera J.Ä. Vulen) vilken weird baksmälla jag har. Klockan är 19:30 och jag har precis börjat att piggna till. Det är bland det underbaraste som finns. Att piggna till. Känna livet komma tillbaka. Dagens baksmälla som mycket riktigt är kopplad till gårdagens nördtematrettioårsfest (jag vann ölhävningstävlinegen mot två stormagar...de gapade stort efter att jag svalt en halvliter alus på 3 sek..) där det togs en och annan schnabi. Nåja, skall inte gnälla vidare om baksmälla mm, magen funkar inte. Punkt.

Ett av mina favortiradioprogram är BBC World. De sänder härborts i Riga. Klockrena program och bra reportage. Igår fastnade jag bl.a. i en diskussion om HDTV, Blueray och MacWorld köret. Intressant. Skall bli cool o se vad som kommer eftre DVD epoken.

Fan, magen är långt ifrån med i matchen. Skall locka med varma mackor. Kanske.

Min fru mår bra och bebisen i magen. Det börjar bli tungt att klättra upp till 6:e våningen. De har lovat att hissen skall installerad till mitten av mars. Håll tummarna.

What else? En fullsketen jobbvecka väntar. Ybermycket besök från det ena ljushuvet efter det andra. Tar upp ens tid...

Ballan. Nu blir det mackor!

PS Jag hade namnsdag igår. Melker var den ENDA som kom ihåg mig. Mamma oxå, tror jag, men hon sa inget. Kanske en hämnd för att jag glömde hennes i fredags. Sorry morsan, jag bjuder på en fika på stan nästa gång jag är i Sverige. DS

Mindre livskvalitet, mer vanligt prat

Publicerad 2008-01-19 08:15:04 i Allmänt,

En inre röst talade om för mig att lägga ner den där seriösa approachen att bara blogga på temat lk. Är trött på att inte ha nått bra att säga. Prestationsångesten finns där, utan anledning. Ok, enough, nu kör vi.

Arrrgh, igår blev jag rikigt upprörd över Blondinbellas http://www.blondinbella.se/default.aspx 
(17 jan 20:59) lagomt pubertala kommentarer om barn och gravida kvinnor. En del kanske tycker gravida kvinnor är fula och äckliga. Jag tycker dom är underbara. Visst, jag lever in den världen just nu och har en massa färska intryck som färgar mig, men jag har ändå svårt att tänka mig hur man kan tycka så om nått så underbart, speciellt och fint som graviditet. Well, Blondinbella är 17 och brat. Det är hennes problem.

Sweet! Det stormar lite. Ovädren som drar över södra delarna av Sverige landar ofta på den Lettiska kusten. Idag spelar det ingen roll. Har inte planerat att vara ute speciellt mycket. Skall knalla till gymmet om en knapp timme, men det är inte mer än 20 min hemifrån. Helgens aktiviteter: träna, åka till Limbazi, äta mycket och gott hemma hos svärmor, 30-årsfest på lördagskvällen med nördtema, samt jobba och relaxa på söndag. Kanske gå och se filmen som vi inte kom iväg till igår kväll. (Jag krachade i soffan kl 18:07 efter en Budweiser Budvar...:)

Nu ska jag krama min fru. Sen träning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela