lk

En Halv Meter

Publicerad 2008-02-03 10:02:19 i Allmänt,

Hola!
Tack för kommentarer angående spelkonsolernas positiva o neg sidor. Speciellt till Melkers utlösning!  ;))
Jag skall följa "Töm henne på allt" och sen slå till. Tror jag. Kanske inte är så smart att locka in bebben på blipp-blopp stigen innan han ens sett dagens ljus.

Lite sliten efter IKEA besöket i Helsingfors. Schysst resa, kommer säkerligen göras om nån gång. En snöslaskig bilresa via Pärnu till Tallin i fredags. Stannade i Pärnu och käka fajitas och hoppades på att få bråka med parkerngsvakter. Efter blaskhasande till Tallin, landade vi på Tallink Conference and Spa nere vid hamnen. Ett hotel med en stor sjujäkla poolavdelning i mitten. Coolt. Visst. Men i.o.m. att hela poolen drällde av Koskenkorvas (läs likbleka finländare i kallingar o diverse andra mer eller mindre porriga textilier) blev det ingen stilla simtur för det äkta paret Norberg. Dock en skön vila samt en festmåltid.
Aptidig lördag med färja till Helsingfors. Jäkla smidigt, bara ett par timmar över Finska Viken. Sen.....IKEA. Maratonshopping i fyra timmar. Mellanlandning i restaurangen. 25 köttbullar och en Dajmkaka senare plockade vi ihop det sista från Tag Dig Själv (i skrevet) och landade i kassan. Och där hände det: En Halv Meter (64.3 cm för att vara exakt!) kvitto printades ut efter att expediten blippat allt vi hittat.
Nu är det bara en sak kvar, nä två:
1. Bära upp en barnsäng
2. Bära upp en gul kommod
6 trappor. Must!

Faan vad det luktar tasty i lyan. Min ömma fru steker biezpeins placeni?i!!! Mmmmumma. Brunch väntar.

Kommentarer

Postat av: Melker

Publicerad 2008-02-03 20:50:19

Shit man!! Ni har LÅNGT till IKEA!!!!! MAn blir lite bortskämd när man har det på5 minuters avstånd... =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela