lk

Två fingrar

Publicerad 2008-07-31 06:50:26 i Veckans Citat,

Har sen ett drygt halvår tillbaka följt  Blondinbellas blogg, som ni inte kan ha undgått att höra om i de svenska medierna.
En jäkligt målinriktad och driven tjej. Har gett mig en hel del tankar och funderingar till min egen approach till livet.

För ett par veckor sedan råkade hon ut för ett övergrepp under en resa i Italien. Två fingrar uppkörda i underlivet. En smäll som kommer sitta i hela livet på olika sätt.
Det är intressant att konstatera att det finns en hel del som slänger in väldigt negativa, ibland idiotiska, kommentarer angående övergreppet. "Ett PR-trick" "Skyll dig själv" etc... Stackare. Visst, internet är fullt av mer eller mindre pålitliga informationskällor. Som t.ex. lonelygirl15...men, men, vore ganska idiotiskt av Blondinbella att ragga läsare genom att påstå att hon blev övergripen.

Nä, folk, skärp er och var inte så rädda för er omgivning.

//Prästen

Kommentarer

Postat av: Melker

Publicerad 2008-08-01 18:43:19

Hmmmmm... Man ska vara snäll!

Om man äter för mycket kött så får man köttmage. Det är jobbigt att björna då. Tungt i maskineriet och fel konsistens. Funderar på om man inte skulle ta och bli veggo... Leva på kikärtor och skit...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela