lk

Säkerhet

Publicerad 2008-06-22 18:25:07 i Veckans Citat,

Söndag. Vilodag. Steg upp i ottan tillsammans med Sven, som i.o.f.s. knoppade igen. Har hunnit med att prova diverse solställningar ute på balkongen. Har gett resultat. Inte klibbafastilakanen-nivå. Det finns antydan till rand.
Tog en promenad till Central Market för att köpa lite grönt och annat smått o gott. Tokmycket jordgubbar i stånden men inte en enda kunde erbjuda ett par stackars rabarberstjälkar. Slutade med att jag lunkade igenom Stockman.
Det är skönt att gå promenad. Just nu ligger White Stripes och lurar i ipoden. Bra gångmusik. Vandrar i takt och smånynnar så att folk glor =)
Har fixat en skiva under Svens blöjbytarplastmattekudde. Insåg under monteringen att det 220 Volt ligger och lurar precis utom petavstånd. Protektionistisk som man är fixade jag till faran med lite tejp och att sillaburklock från gårdagen. Resultatet ser ni nedan.
Hur var eran midsommar? I Lettland har den precis börjat. Imorgon blir det öl, mat, bastu och ett dopp. Kanske.



Jahapp, kvartsfinal nummer fyra fotbolls EM. Italien v.s. Spanien. Spanien vinner. Ryssland tar hem guldet. Tyvärr...

Kommentarer

Postat av: Melker

Publicerad 2008-06-23 18:35:24

Ryssland är värda guld. Spanien silver. Men tyvärr får de bara brons och Tyskland silver. Fan att de ska mötas redan i semin. Kunde inte turk-bastarderna fått möta Ryssland istället??

Bughuuuuuu!!

Postat av: Melker

Publicerad 2008-06-23 18:36:28

BTW... Bättre hemmasnickeri får man leta efter!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela