lk

Besöksdag

Publicerad 2008-05-24 22:07:48 i Allmänt,

Idag har vi haft besök av moster, mormor, morfar, och två kusiner. De kom i omgångar för att lämna lite presenter och säga hej till våran nya familjemedlem. Det var en finfin eftermiddag med många leende på läpparna. Lilla Signe, kusin på 8 vårar var lite skraj, moster Ilona tog med stor värme omhand om lille Sven. Morfar log. Mormor likaså och var med o bytte blöjor. Lite nyare varianter på blöjor nuförtiden. Nu står lägenheten i blom. Jag fick en hibiskus av Ilona och mormor o morfar kom med ett helt fång av syrener och liljekonvaljer. Verkar som de gjorde rent hus i trädgården innan de kom hit.

                                 
På första bilden stoltserar fikmobilen som laddades två gånger under dagen. Uppskattat hyllsystem. I bild nummer två lekmattan, present från mormor och morfar och på trean gungstolen som är en gåva från mostrarna. Sven har mer prylar än pappa. Fusk.

Det var en fullspäckad eftermiddag. Inte så mycket sömn, mer gnäll. Ikväll har vi testat badet, denna gång med framgång! Vi siktar på att ta simborgarmärket till midsommar. Innan badet hann jag med lite grillning av marinerad kyckling. Skönt att krypa ut på balkongen och meditera framför grillen. Det blåste en del och jag var orolog att grannarna en våning ner skulle få smaka lite för mycket kyckling, men de vinkade glatt upp till översta våningen. Skönt att bo högt. Ljust och fint. Men jag längtar till landet....och lugnet...livskvalitet.

Skorstenen på huset bredvid
Skorstenar på hustet bredvid...

Grill
Blev bra. Jäkligt bra. Eldade upp ett av skinnen på de stora bitarna,
men va faan gör det. Ett lår hade bruten benpipa. Förmodligen under slakt.
Eller...förhoppningsvis. Appropå kyckling. Jag vill bli uppfödare av ekologisk
kyckling.

En sista bild: första nappflaskan....stolt far! :) Nu schlager festivalen tills vi somnar.

Första nappflaskan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela