lk

Kyssen

Publicerad 2008-05-17 22:23:23 i Allmänt,

Gick precis ifrån TV:n, trött på att titta på 3 Kr spela hockey. 0-2 underläge mot Finland i bronsmatchen. Halva matchen spelad. Kan ju vända.
Idag har det styrits och planerats en del härhemma. Botade frugans huvudvärk med en köttfärslimpa. Faan, vilken karl man är. Sven är på hugget i cykler om ca 2.5 timmar. Resten av tiden sover han. Pappa väntar tåligt på att han skall bli pigg och stor nog för att få hänga med¨på första fisketuren. Kanske redan i sommar...?!
Har varit ute på en promenad ikväll. Gick ner till centralstationen för att handla lite mat. Passade på att glida igenom parkerna för att få en lukt av lördagskvällen. Mycket folk ute. Fulla gator. En tanke slog mig att "va skönt att ha en pojk, slippa oroa sig för dottern som åker in till stan en lördagskväll". Hm, lite Svensson kanske, vem som helt kan ju råka i blåsväder.
Precis innan Operan fick jag synt på ett lite äldre par som stog och hånglade. Och då talar vi hånglar. Precis när jag passerade inföll en andningspaus. Kvinnan slickade sig nöjt om sina slitna, rosröda läppar och tittade mannen djupt i ögonen. Såg ut som om hon slickat på en Storstrut och bara ville har mer. Kyssen. Kärlek. Jag log.
Det blev ingen premiär med Emmaljungan idag. Drog fram henne till köket för en mindre servis och tvätt. Imorgon bör premiärturen bli av. Det sägs att det skall bli fint väder.
Dags att gå tillbaka till burken och kolla in hockeyn. Sen väntar middnatsblöjan. Lovely.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela