lk

En stressdag

Publicerad 2009-01-18 06:26:57 i Veckans Citat,

Igår var det minsann mycket stress i familjen Norberg. Först en bild på den lille krigaren...som iofs fått hjälp av mor att nå upp till handtaget.



Igår tog vi en tur till stora skogen, för att vandra omkring i snön och njuta av naturen. Vi har skaffat en finfin bärstol till Sven, så det finns potential att göra utsvävningar dit där Emmaljungan inte tar sig. Så här såg det ut...

    

Inna dessa bilder togs hände stresstrigger nummer ett för dagen: en oansvarsfull pappa lämnade Sven för ett kort ögonblick i bärstolen på marken. Och den trillade. Följden blev ett böl och skrubbsår på ena kinden. Det kom blod.
Ajaj. :((( Pappa dum. Pappa lär sig.

Stress nummer två var när jag snurrade runt med Sven för att tråckla in honom i baksätet. Och vad händer? En ny käftsmäll, denna gång iform av en bildörr som slog till honom. Ajaj. Pappa dum. Pappa lär sig.

Puh...barn slår sig nu som då. Fast jag kan ju som förälder minimera blämmorna genom att tänka lite. Allt är fint med Sven. Just nu trynar han i den nysänkta barnsängen med röven pekandes rakt upp ;)

Klockan är 07:00.....sitter och jobbar, bloggar och dricker t. En söndagsmorgon i Riga.

Kommentarer

Postat av: T

Publicerad 2009-01-18 22:26:09



Redet stilig, vår vän, Sven.



Ajaj pappa... troligen inte sista gången det händer men det svider bsnnemig i hjärtat när man är skyldig till blåmärken på de små... Du får väl antagligen igen det när han är 25 och spöar upp sin 56(!) -åriga farsa.(Undrar just hur livet (världen) ser ut då? År 2033)

Postat av: Melker

Publicerad 2009-01-18 22:59:23

Aj aj aj! Snacka om skuldkänslor!! Men sånt är ju livet och ingen går igenom det utan lite bruising!

Mysigt med ute-i-snön-dagar!!!

Inga kravaller idag eller??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela