lk

Åska

Publicerad 2010-07-06 20:49:50 i Veckans Citat,

Frugan sa idag: "det är många som drömmer om att ha det som du har", när jag stånkade fram med två blöjrumpor på väg hem från dagis. Kanske det. Jag mår bra och trivs med tillvaron. Vem vill inte ha det så?. Mitt liv är dynamiskt. Så kan det sammanfattas. Lite väl genrellt, men, men..

Nu är det livskvalitet på hög nivå. Fotboll på TV:n, en nyöppnad kall färsköl (nya favoriten), en snus och en varm sockerkaka och pepparmintsté till andra halvleken. Stressnivån är under kontroll. Barnen sover. Aaaaaaah!
(Peppar, peppar, tjejen knystade precis...)

Snart börjar min sommarsemester på allvar. Inga stora planer. En festival med lite musik, en liten resa till Norge med frun, och kanske en tälttripp med barnen. Ingen lång semester den här gången. Sparar inför framtiden...!

Ikväll drev ett finfint åskväder rakt över centrala Riga där vi bor. Första gången som ungarna började lipa åp grund av åskan. Mysigt att sitta med en svettig tvååring i fotöljen och berätta att "det inte är farligt, men man skall inte stå under stora träd när det åskar..." :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela